Kiss Emese Pszichológus
​kiss emese.pszichologus@gmail.com

Weboldal alcíme
Referenciák
Kattints a módosításhoz

„Stresszkezelési problémák miatt fordultam pszichológushoz. A beszélgetések alatt tisztult le bennem a kép, hogy túl szigorú vagyok magamhoz és nagyon sok esetben már előre vetítem az események lehető legrosszabb kimenetelét. Ez a felismerés és néhány jól alkalmazható módszer a stresszhelyzetek kezelésére, hamar eredményhez vezetett.”

Petra, 25 éves


„Egy rosszul működő, "se veled, se nélküled" párkapcsolatból szerettem volna kilépni, amire azonban képtelen voltam, ehhez kértem segítséget.  Fél évig jártam Emeséhez ezalatt rájöttem, hogy melyek azok a múltból hozott kapcsolati minták, ami miatt ragaszkodom a sok szenvedést okozó kapcsolatomhoz. Ez a felismerés, és az, hogy a hat hónap alatt megerősödtem lelkileg segített abban, hogy ki tudjak lépni a nem működő párkapcsolatomból”

Bernadett, 31 éves


„Külföldön élő magyarként fontos volt számomra, hogy az anyanyelvemen tudjak beszélni párkapcsolati problémáimról, illetve beilleszkedési nehézségeimről.  Meggyőző volt, számomra, hogy Emese pszichológus és life-coach is egyben. Sokat segített abban, hogy meg tudjam oldani a párkapcsolati problémáimat, és hogy be tudjak illeszkedni egy idegen országban.

Zsuzsa, 35 éves


„Fiatal felnőttként elég hamar szembesülnöm kellett azzal, hogy a munkakör, amiben a főiskola után sikerült elhelyezkednem, közel sem olyan, mint amiről kamaszként ábrándoztam.  A konzultációs alkalmak lehetőséget adtak arra, hogy jobban átgondoljam, mivel szeretnék a továbbiakban foglalkozni, és hogy reálisabban közelítsek a lehetőségeimhez. Ezek a felismerések nagy segítségemre voltak abban, hogy  új területen keressek munkát és talán a későbbiekben még egy képzést is bevállaljak. 

Bence, 26 éves


„A válásom után légüres tér keletkezett az életemben, nem tudtam, hogy merre tovább. Szinte minden szétesett körülöttem, átrendeződtek a családi, baráti kapcsolataim, és a munkámban sem találtam már meg önmagam. Ebben a helyzetben kértem segítséget ahhoz, hogy új életet tudjak kezdeni. Feltártuk azokat az okokat amelyek miatt a házasságom tönkrement, és tisztáztam magamban, hogy mi a fontos nekem egy párkapcsolatban. Időközben munkahelyet is váltottam, a családi és baráti kapcsolataimat próbálom rendezni, új ismeretségekre szert tenni. Nem könnyű az újrakezdés, de elégedett vagyok azzal, amit idáig tettem magamért.”

Attila, 45 éves